Magazín Městem na kole bojuje o Křišťálovou lupu. Podpořte jej

Publikováno: 04. října. 2024, 2 min. čtení
Aktualizováno: 05. října. 2024
Autor: redakce
Publikováno: 04. října. 2024, 2 min. čtení
Aktualizováno: 05. října. 2024
Autor: redakce

Online magazín Městem na kole se díky podpoře svých čtenářů dostal do finále ankety Křišťálová lupa – Cena českého internetu.

O vítězství se Městem na kole utká s dalšími 11 finalisty v kategorii Zájmové weby. Stránky Městem na kole ve finále soutěže Křišťálová lupa naposledy soutěžily v roce 2012, tehdy ještě pod hlavičkou Prahou na kole. Web se v roce 2012 umístil na 8. místě v kategorii Obsahová inspirace.

Na jakém místě se v Křišťálové lupě umístí Městem na kole letos? To ovlivníte Vy – čtenáři. Abyste svým hlasem magazín o cyklistické dopravě mohli podpořit, klikněte zde. Hlasování končí 1. listopadu 2024.

Vaší podpory si velmi ceníme!

Pokud se Vám líbí náš obsah a chtěli byste nás kromě hlasování chtěli podpořit i jinak, uvítáme vaši pravidelnou finanční podporu, například přes portál Darujme.cz. Ať již 50 nebo 300 korun, pravidelná podpora od našich čtenářů a čtenářek je tím nejcennějším zdrojem pro naši kontinuální práci. Pokud máte čas a zapálení pro témata udržitelné mobility, můžete se také přidat do našeho týmu. Kontaktujte nás na emailu redakce@mestemnakole.cz.

redakce
Redakční tým online magazínu Městem na kole

Přidej komentář

komentář

Pravidla diskuze, Ochrana osobních údajů

Líbil se Vám článek? Podpořte náš další obsah!
Stačí 10 Kč a minuta Vašeho času.

Vyberte prosím částku, poté budete přesmerováni na darujme.cz

Mohlo by vás zajímat
Nová infografika Městem na kole
Redakční blog,

Nová infografika Městem na kole

28. července. 2024, 2min. čtení