Fond Nova Real Estate ve svých budovách zřizuje zázemí pro cyklisty

Publikováno: 03. listopadu. 2022, 3 min. čtení
Publikováno: 03. listopadu. 2022, 3 min. čtení
! Toto je komerční sdělení. Městem na kole není jeho autorem a neodpovídá za jeho obsah.

Jsme realitní fond, který mimo jiné spravuje pět kancelářských budov v centrálních částech Prahy. Abychom lidem, kteří v našich budovách pracují, ulehčili a zjednodušili cestování do práce na kole, koloběžce či během, rozhodli jsme se vybudovat infrastrukturu, která jejich aktivity podpoří.

Máme tak v našich budovách místa, kde lze bezpečně uschovat kola a i lidé dojíždějící na elektrokolech mají k dispozici nabíječky. Abychom maximálně podpořili komfort našich nájemců, vybudovali jsme také šatny, kde se lze převléct a vysprchovat. Tyto prostory jsou přístupné všem nájemcům.

„Díky tomu, že ve firmě jsme všichni sportovci a značná část se dopravuje do práce na kole, vnímáme z první ruky vše pozitivní, co městská cyklodoprava přináší. Tyto benefity Vaši čtenáři moc dobře znají a já zejména uvedu endorfiny, ten elixír štěstí, který si hezky cestou do práce vytvoříme a máme pak hezčí den,“ komentuje Pavel Kadera.

Dalším významným faktorem, který nás k této investici přivedl je ekologická stopa. Toto je téma, jehož meritum snad ani nemusíme rozvádět. Pokud jako společnost Chceme snížit emise CO² o desítky procent, musí osobní cyklistická doprava hrát ve městech mnohem významnější roli, než na co jsme byli poslední desítky let zvyklí. Nikomu neupíráme právo jezdit po městě velkým SUV, ale tato osobní volba by měla řádně kompenzovat negativní externality, které jsou tímto ostatním způsobeny.

„Píšeme to zde, protože tyto investice nám dělají radost. Podíváme-li se na metropole západní Evropy jako je Paříž či Brusel, ty nyní zažívají přímo boom v městské osobní cyklo-dopravě. Pevně věříme, že tento trend zesílí dříve či později i v Praze či jiných českých městech. Za nás chceme říct, že jako vlastník komerčních nemovitostí jsme připraveni,“ dodává Kadera.

Jelikož v podobných aktivitách chceme pokračovat, budeme rádi za tipy či rady, jak ještě více zpříjemnit cestování našim návštěvníkům. Jsme dostupní například přes náš profil na Linkedin Redside investiční společnost.

! Toto je komerční sdělení. Městem na kole není jeho autorem a neodpovídá za jeho obsah.
Reklamní sdělení
Toto je komerční sdělení. Městem na kole není jeho autorem a neodpovídá za jeho obsah.

Líbil se Vám článek? Podpořte náš další obsah!
Stačí 10 Kč a minuta Vašeho času.

Vyberte prosím částku, poté budete přesmerováni na darujme.cz

Mohlo by vás zajímat